Over Ons

Looijestijn Tweewielers is een tweewielerspecialist in Noordwijkerhout waarbij kwaliteit, service en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staat. De winkel wordt gerund door Gerard en Walter Looijestijn. Een echt familiebedrijf met veel ervaring, waar ze u met plezier alles over fietsen kunnen adviseren en vertellen. Gerard is sinds 1991 in een schuur op de Korte Bachstraat begonnen met van zijn passie zijn werk te maken. Al snel groeide het bedrijf en opende Gerard samen met zijn vrouw Jose in 1993 de fietsenwinkel op de Havenstraat 60 en ook dat werd te krap.

In 2001 is de winkel verhuist naar Havenstraat 50 met maar liefst 300m2 fietsgenot! Gerard versterkt de winkel met zijn kennis van fietsen en alles wat met twee- en driewielers te maken heeft. In 2012 heeft Walter de keuze gemaakt om ook in de fietsenwinkel te werken. Met een sportief verleden heeft hij altijd interesse gehad om kennis op te doen van fietsen en schaatsen, hierdoor versterkt hij de winkel met een eerlijke en klantvriendelijke service!

Naast kwaliteit, service en klantvriendelijkheid heeft Looijestijn Tweewielers een zeer compleet assortiment aan fietsen in de winkel staan. Met het dealerschap van HaiBike, Sinus, Hercules, Cortina, Alpina en Cube zijn zij een goede fietsenspeciaalzaak voor uw nieuwe fiets. Ook op het gebied van fietsaccessoires en onderdelen kennen zij een ruim en diep assortiment met merken als: BBB, Shimano, Fast Rider, Basil, New Looxs, Beck enz.

Voor reparaties aan uw fiets nieuw of gebruikt, van welk merk dan ook. De ervaren fietsenmakers weten als geen ander hoe ze uw fietswensen werkelijkheid kunnen laten worden. Tevens is het mogelijk om bij Looijestijn Tweewielers een fiets aan te schaffen door middel van het “Fietsplan” waarvoor zij zijn aangesloten bij het NFP en Bedrijfsfietsen Nederland.

Op zoek naar een nieuwe fiets? Heeft u vragen of wilt u advies? Stap gerust eens binnen bij Looijestijn Tweewielers op de Havenstraat 50 te Noordwijkerhout.